Coco Choco laagjes taart
Een feestje deze Coco Choco taartjes, de combinatie kokos met chocolade, caramel en vanille….. bizar. De kokoskoekjes van Céréal zijn we enorm fan van. En dit maakt het next level. Ziet er veel moeilijker uit dan het is.
Dit recept is in samenwerking met Karin Pauw.
Soort recept | Suikerbewust |
Bereidingstijd | 15 - 30 min |
Aantal personen | 6 |

Ingrediënten
Céréal kokos koekjes | 6 stuks |
Chocolade proteïne pudding | 200 gr |
Caramel proteïne pudding | 200 gr |
Vanille proteïne pudding | 200 gr |
Gelatine blaadjes | 4.5 stuks |
Bereiding
- Week 1,5 gelatine blaadje in koud water voor 5 minuten
- Verwarm een eetlepel chocolade pudding in een steelpannetje en los hier de geweekte gelatine in op. Voeg dan de rest van het potje chocolade pudding toe als de gelatine volledig is opgelost en spatel dan alles goed door elkaar.
- Bekleed een cylinder muffin vorm met acetaat folie en doe een druppel olie op de bodem. Hierdoor blijft de pudding niet “plakken”
- Doe de chocolade pudding in een spuitzak en verdeel over 6 muffin vormpjes.
- Laat een half uurtje opstijven in de koelkast en doe dan hetzelfde met de caramel variant, ook even op laten stijven en dan als laatste de vanille variant.
- Laat een uurtje of 2 (of een nachtje over) opstijven en haal dan voorzichtig uit de muffin vorm.
- Verwijder voorzichtig de acetaat folie en zet het puddinkje op het kokos koekje.
- Top af met Céréal pure hagelslag, of kokosrasp. En als optie kan je er wat notenstukjes over verdelen.