Perzik tartelette

Fruit tartelettes met een crumble van abrikoos en pistache. Dat is een hele mond vol, maar hier wil je je mond zeker vol mee 🤤 Super makkelijk te maken en toch feestelijk op tafel!

Dit recept is in samenwerking met Tatum van Tuttitatum.

Soort recept
Suikerbewust
Bereidingstijd
15 - 30 min
Aantal personen
5

Ingrediënten

Bladerdeeg5 plakjes
Ei1
Perziken op siroop1 blik
Céréal Abrikoos pistache koekjes8 stuks
Stevia suikervervanger2 eetlepels

Bereiding

  1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en druk ze in een taartvormpje met een diameter van 15 cm.
  2. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee.
  3. Bak de taartbodempjes in 15-20 minuten af in de oven op 180 graden.
  4. Spoel de perziken af onder de kraan en snijd in partjes.
  5. Laat de taartbodems 10 minuten afkoelen en maak af met de perzikpartjes en verkruimelde Céréal koekjes.
  6. Bestrooi met de suiker(vervanger) en geniet!