Perzik tartelette
Fruit tartelettes met een crumble van abrikoos en pistache. Dat is een hele mond vol, maar hier wil je je mond zeker vol mee 🤤 Super makkelijk te maken en toch feestelijk op tafel!
Dit recept is in samenwerking met Tatum van Tuttitatum.
Soort recept | Suikerbewust |
Bereidingstijd | 15 - 30 min |
Aantal personen | 5 |

Ingrediënten
Bladerdeeg | 5 plakjes |
Ei | 1 |
Perziken op siroop | 1 blik |
Céréal Abrikoos pistache koekjes | 8 stuks |
Stevia suikervervanger | 2 eetlepels |
Bereiding
- Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en druk ze in een taartvormpje met een diameter van 15 cm.
- Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee.
- Bak de taartbodempjes in 15-20 minuten af in de oven op 180 graden.
- Spoel de perziken af onder de kraan en snijd in partjes.
- Laat de taartbodems 10 minuten afkoelen en maak af met de perzikpartjes en verkruimelde Céréal koekjes.
- Bestrooi met de suiker(vervanger) en geniet!