Banana bread baked oats met chocolade
Bij Céréal geloven we in het belang van evenwichtige voeding die zowel goed is voor jou als voor de planeet. Onze banana baked oats zijn een perfect voorbeeld van deze filosofie, omdat ze niet alleen heerlijk zijn, maar ook boordevol voedingsstoffen zitten die je de energie geven die je nodig hebt om je dag met een glimlach te beginnen.
Dus ga er gezellig voor zitten, geniet van elke heerlijke hap en weet dat je met elke smulpartij bijdraagt aan een gezondere en meer duurzame toekomst. Bij Céréal streven we ernaar om jou te laten genieten zonder schuldgevoel, want goed voor jezelf zorgen mag ook gewoon lekker zijn. Eet smakelijk! 🍌🌿
Soort recept | Suikerbewust |
Bereidingstijd | 15 - 30 min |
Aantal personen | 1 |

Een heerlijk en goed vullend ontbijt: Banana bread baked oats! De ideale combinatie tussen gezond en lekker.
Dit recept is ontstaan in samenwerking met Marijke van metmemlifestyle.
Ingrediënten
Banaan | 50 gr |
Havemout | 40 gr |
Eiwitpoeder vanille | 20 gr |
Bakpoeder | 1 tl |
Maple siroop / stevia | 0.5 tl |
Amandelmelk | 100 ml |
Topping: plakjes banaan, Pure chocolade van Céréal |
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Doe alle ingrediënten voor het beslag in een blender en mix tot een glad mengsel. Giet het beslag in een ovenbestendige schaaltje.
- Leg de plakjes banaan bovenop het beslag en verdeel de stukjes chocolade eroverheen.
- Bak het gerecht 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.