Glutenvrije Rocky Road

Laat je verleiden door de heerlijke combinatie van knapperige koekjes, luchtige rijstwafels en smeuïge chocolade in deze verrukkelijke Rocky Road zonder gluten! Deze zoete traktatie is perfect voor liefhebbers van de ultieme crunch en chocolade, maar die tegelijkertijd ook wat gezonder willen snacken.

Soort recept
Glutenvrij
Bereidingstijd
10 - 15 min
Aantal personen
12

Deze feestelijke lekkernij is een explosie van texturen en smaken. De verkruimelde koekjes en rijstwafels zorgen voor een knapperige crunch, terwijl de gesmolten chocolade alles samenbindt tot een heerlijk geheel. Elk hapje is een ware smaaksensatie waar je ongetwijfeld van zult genieten, en dat ook nog eens glutenvrij!

Deze Rocky Road is niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook super eenvoudig om te maken. Geen bakken of ingewikkelde stappen vereist! Met slechts een paar ingrediënten en een beetje tijd heb je een heerlijke traktatie waar iedereen van zal smullen.

Ingrediënten

Céréal Cookies met Stukjes Chocolade4 - 6 koekjes
Céréal Rijstwafels met Pure Chocolade2 - 3 wafels
Céréal Melkchocolade 1 - 2 repen

Bereiding

  1. Voeg de Céréal chocolade in een magnetron bestendige kom
  2. Smelt de chocolade op 600 watt voor 30 seconde per keer tot het volledig is gesmolten. Roer de chocolade goed door.
  3. Verkruimel, snijd in stukjes of voeg je toppings toe aan de gesmolten chocolade.
  4. Meng het chocolade mengsel goed door.
  5. Voeg het mengsel toe aan een vorm. bijvoorbeeld een siliconen bakvorm.
  6. Zet het mengsel minimaal 1 uur in de koelkast om uit te harden.
  7. Haal de Rocky Road (het uitgeharde mengsel) uit de vorm.
  8. Breek of snijd stukken van je Rocky Road.
  9. Geniet ervan!

De rocky road kun je uit de koelkast bewaren in een luchtdichte container. Echter kun je het ook in de koelkast bewaren in een luchtdichte container.