Hazelnootpasta dessert met kokoskoekjes en mandarijnen

Hazelnootpasta dessert met kokoskoekjes en mandarijnen

Aantal personen

Moeilijkheid

Bereiding 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten (2 personen)
1 el Céréal Stevia Sweet poeder
3 el magere natuuryoghurt
1 mandarijntje of sinaasappel
6 el Céréal Hazelnootpasta Minder Suikers
3 Céréal Kokoskoekjes Zonder Suikers
100 ml room om op te kloppen (33%)
1 citroen

Dit Hazelnootpasta toetje has it all! Chocolade, koekjes en mandarijn/sinaasappel … als dát geen hemelse combinatie is. Nog een pluspunt: door de magere yoghurt én de producten van Céréal is dit toch een licht dessertje. Enjoy!

Bereiding

  1. Klop de koude room op met een eetlepel Céréal Stevia Sweet zoetstof.
  2. Meng hier drie eetlepels magere yoghurt onder.
  3. Pel de mandarijn en verwijder zoveel mogelijk van de witte vliesjes.
  4. Verkruimel de Céréal koekjes in grove stukken en bedek de bodem van een glas met een gedeelte van de stukken koek.
  5. Leg een laagje mandarijnen op de koekjeskruimels en doe daarbovenop een laagje opgeklopte yoghurtroom. Besprenkel met wat citroensap.
  6. Herhaal dit tot het glas mooi gevuld is.
  7. Verwarm 6 eetlepels Céréal Hazelnootpasta in een steelpan.
  8. Schep er op het einde een laagje gesmolten Céréal Hazelnootpasta overheen.
  9. Laat de glaasjes opstijven in de koelkast.

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Klik hier voor meer informatie. OK