Hazelnootpasta dessert met kokoskoekjes en mandarijnen

Aantal personen
Moeilijkheid
Bereiding
20 min.
Ingrediënten
Ingrediënten (2 personen)
1 el Céréal Stevia Sweet poeder
3 el magere natuuryoghurt
1 mandarijntje of sinaasappel
6 el Céréal Hazelnootpasta Minder Suikers
3 Céréal Kokoskoekjes Zonder Suikers
100 ml room om op te kloppen (33%)
1 citroen
Dit Hazelnootpasta toetje has it all! Chocolade, koekjes en mandarijn/sinaasappel … als dát geen hemelse combinatie is. Nog een pluspunt: door de magere yoghurt én de producten van Céréal is dit toch een licht dessertje. Enjoy!
Bereiding
- Klop de koude room op met een eetlepel Céréal Stevia Sweet zoetstof.
- Meng hier drie eetlepels magere yoghurt onder.
- Pel de mandarijn en verwijder zoveel mogelijk van de witte vliesjes.
- Verkruimel de Céréal koekjes in grove stukken en bedek de bodem van een glas met een gedeelte van de stukken koek.
- Leg een laagje mandarijnen op de koekjeskruimels en doe daarbovenop een laagje opgeklopte yoghurtroom. Besprenkel met wat citroensap.
- Herhaal dit tot het glas mooi gevuld is.
- Verwarm 6 eetlepels Céréal Hazelnootpasta in een steelpan.
- Schep er op het einde een laagje gesmolten Céréal Hazelnootpasta overheen.
- Laat de glaasjes opstijven in de koelkast.