Glutenvrije Marmer Cake Frambozen dessert

Glutenvrije Marmer Cake Frambozen dessert

Aantal personen

Moeilijkheid

Bereiding 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten (3 à 4 personen)
3 à 4 glazen
1 el poedersuiker
1 pak Céréal Mini Cakes Marmer
200 ml slagroom
125 g verse frambozen

Een ware schoonheid is het, deze marmercake met frambozen! Prachtig om te serveren als feestelijk dessert óf tijdens een zomerse high tea in de tuin. Doordat de cake geen gluten bevat is, kun je heerlijk genieten van deze zoete inval op je (eigen) glutenvrije feestje.

Bereiding

  1. Doe de poedersuiker bij de slagroom en klop stijf met een mixer.
  2. Haal 4 marmer cakejes uit het pak. Snijd de marmer cakejes in gelijke stukjes.
  3. Doe in elk glas een eetlepel slagroom op de bodem. Leg hierop een laagje cake en een laagje frambozen. Giet hierop nog een eetlepel slagroom. Herhaal dit tot het glaasje gevuld is. Tip: Leg deze blokjes anders dan het laagje eronder voor een speelse effect.
  4. Last but not least: eindig met een eetlepel slagroom en druk hierin enkele frambozen. Yum!

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Klik hier voor meer informatie. OK