Club sandwich met kip en avocado

Club sandwich met kip en avocado

Aantal personen

Moeilijkheid

Bereiding 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten (2 personen)
150 g kipfilet
1 avocado
2 tomaten
4 Maxi sneetjes 3 zaden brood glutenvrij & lactosevrij van Céréal
2 eetlepels (light) mayonaise
Enkele bladeren sla
40 g Parmezaanse kaas (schilfers)
Zout en peper
2 prikkers

Deze club sandwich is een heerlijke lunch voor bij een zomerse picknick én ook nog eens volledig glutenvrij. Een reden te meer om jezelf eens goed te verwennen met deze verrukkelijke sandwich met kip en avocado! Laat het smaken!

Bereiding

  1. Plet de kipfilets zo dun als je kan met een deegroller. Bak ze op een laag vuur in een anti-aanbakpan en snij ze nadien in reepjes.
  2. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in plakjes. Snijd de tomaten in dunne plakjes.
  3. Bak de broodsneetjes lichtjes aan.
  4. Besmeer de twee onderste snedes met een laagje mayonaise. Beleg daarna met sla, plakjes tomaat, gebakken kip, Parmezaanse kaas en vervolgens de avocado. Kruid af met peper en zout.
  5. Dek af met het tweede sneetje, druk het geheel samen en steek er een prikker door. Snijd de twee sandwiches vervolgens diagonaal in twee.

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Klik hier voor meer informatie. OK