Ons verhaal

Sinds 1934 selecteert Céréal elke dag het beste voor je uit de natuur. Céréal begrijpt dat elk lichaam anders is en dat elk individu andere voedingsbehoeftes heeft. Dankzij jarenlange expertise worden ingrediënten op de juiste manier gecombineerd tot een optimale voedingssamenstelling en verwerkt in smaakvolle producten. Zo krijgt je lichaam precies wat het nodig heeft en wordt gezond eten eenvoudig en leuk!

Onze geschiedenis

Het begint in 1928, in de buurt van Lyon, waar een Franse landbouwdeskundige als eerste in de geschiedenis erin slaagt de tarwekiem te stabiliseren. De tarwekiem is de kern van de tarwekorrel, de opslagplaats van alle voedingsstoffen. Hij gebruikt daarvoor een unieke bewerkingsmethode, waarbij de voedingswaarde, de bron van vitaliteit, behouden blijft.

De gedachte ‘beter eten is een goed idee’ begint aan te slaan… In 1972 vestigt Céréal zich in het Franse dorpje Revel, in de regio Lauragais vlakbij Toulouse.

In diezelfde periode komt Céréal met de eerste nutritionele voedingsschappen voor supermarkten, zodat betere voeding voor meer mensen bereikbaar wordt.

In de jaren ‘80 wordt het eerste vitaliteits koekje Sesam & Chocolade gelanceerd! Gekend om zijn rijkdom aan vitamines en bron van vezels!

Lancering van ons Zonder Suiker assortiment, bestaande uit cakejes en koekjes. Met als eerste koekje: het Kokoskoekje. Krokant en lekker zoet met de onweerstaanbare smaak van kokos.

Lancering van het Gluten- en Lactosevrij assortiment, bestaande uit cakejes, koekjes, brood, crackers, repen en chocolade. Onbezorgd genieten van de lekkerste producten!

Lancering van het Céréal by Nature assortiment, bestaande uit koekjes, crackers en chips. Puur natuur genieten van de lekkerste producten!

Lancering van Glutenvrij BIO, bestaande uit cakejes en crackers. Ideaal voor een onbezorgd genietmomentje.

Onze productielocaties en verkoopfilialen

Vandaag de dag werken er bij Céréal meer dan 1000 betrokken werknemers, op drie productielocaties gesitueerd in Frankrijk: in de Lauragais naast Toulouse, Ardeche en Picardië!

Onze boerenpartners aangesloten bij het programma ‘Blé de nos campagnes’ (Tarwe van onze velden), bevinden zich op maximaal 200 km van onze productielocaties in het zuidwesten en het midden van Frankrijk.

90 jaar met passie gecommuniceerd

Céréal heeft een inventief en betrokken team van meer dan 1500 enthousiaste werknemers!

Brush 4

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
weigeren